DESPRE NOI   |   CONTACT   |   PRODUSE   |   PORTOFOLIU   |   TEHNOLOGIE SI FUNCTIONARE    
 

PRELUCRAM, MONTAM SI EXECUTAM SEMINEE PERSONALIZATE

LA PRETURI ACCESIBILE

Cu o experienta din 2005 in domeniu si echipa de profesionisti, asiguram consultanta tehnica de specialitate si servicii profesionale de Montaj Seminee, Termoseminee, Cosuri de fum si alte sisteme de incalzire .

Suntem preocupati in permanenta ca produsele noastre sa atinga standarde inalte de calitate si sa ofere SIGURANTA MAXIMA clientilor nostrii. Dispunem de personal, care ofera servicii profesionale, ce a dobandit in timp o mare experienta, atat din teren cat si de la cursurile de perfectionare la care participam periodic, asiguram astfel servicii de calitate ca montaj, instalare si logistica.

SEMINEE LA COMANDA

O atmosfera relaxanta, si confortabila in locuinta poate fi conceputa cu ajutorul unui SEMINEU.

Semineul - principalul punct de atractie al livingului are o putere magica care va ajuta sa va relaxati si sa va detasati de problemele cotidiene.

Fabricam si prelucram cu maiestrie, in atelierele noastre, o gama diversificata de Finisaje de Seminee din: piatra, marmura, granit:, executate cu o deosebita atentie la detalii, grija si pasiune astfel incat dvs sa va bucurati de Semineul mult visat.

Indiferent de modelul Semineului preferat , indiferent de zona , va putem personaliza Semineul asa cum va doriti sau va putem realiza un model unic.

PLACAJE / PLACARI SI SERVICII PLACARI:

Prelucram si Montam, din piatra naturala, marmura, granit, travertin,... si diferite tipuri de: - Ancadramente pt. Usi / Ferestre, Pervazuri , Blaturi - Ornamente si Elemente Ahitecturale ( stalpi , cornise, capiteluri ) - Placaje Trepte, Pardoseli, Fatade, Alei, Terase, Garduri

SEMINEE / SISTEME DE INCALZIRE:

- Comercializam o gama diversificata de Focare de semineu, Termofocare, Sobe, Cosuri de fum, Seminee electrice, Bioseminee, materiale si accesorii de calitate ; Preturi de importator. - Montam, construim toate tipurile de Seminee; in functie de preferintele clientilor realizam finisaje rustice, clasice sau moderne ce pot incorpora focare cu lemne sau peleti, termofocare, focare cu gaz, focare cu bioetanol sau focare electrice.

SERVICII DE MONTAJ:

Echipa serioasa si competenta cu experienta de peste 15 ani in domeniu oferim Consultanta tehnica de specialitate + Servicii de Montaj sigur si durabil, cu personal specializat + GARANTIE la lucrare :

- Montam Seminee standard, traditionale - Seminee cu ventilatie si distributie de aer cald in mai multe incaperi, - Instalam Termoseminee ( seminee tip centrala termica ) , Termosobe - Montam, racordam, sobe, - Comercializam si montam toate tipurile de Cosuri de Fum profesionale

. Componentele folosite in constructia semineelor, cum ar fi Focarele de semineu, Termosemineele sau Sobele, sunt produse de fabrici cu renume si experienta in domeniu din toata Europa, ce functioneaza la parametrii corespunzatori normelor in vigoare si beneficiaza de 5 ani GARANTIE .

CONSULTANTA GRATUITA:

Oferim Consultanta tehnica Gratuita pentru executia Semineelor, pentru alegerea unui focar/ termofocar/cos de fum in functie de nevoile fiecarui client , cat si pentru alegerea accesoriilor de montaj … sau a altor informatii sau produse care va sunt necesare .

Daca va lasati indrumati de un specialist si respectati indicatiile tehnice ale acestuia, Semineul, Termosemineul, sau orice sistem de incalzire ales de dvs. poate fi exact asa cum va doriti, va avea un randament ridicat, familia si locuinta dvs. va fi in siguranta iar Costurile vor fi mult Reduse in comparatie cu alte surse de incalzire.

ALTI MESERIASI :
Daca aveti deja o echipa de meseriasi care sa va realizeze montajul, sau daca va construiti singur semineul, puteti achizitiona de la noi fie doar focarul / camera de ardere cat si alte materiale si accesorii certificate pt. constructia semineului.

Gasiti la noi TOATE produsele de care aveti nevoie la un raport calitate-pret excelent ( preturi de importator ).

Daca achizitionati un Semineu, Focar de Semineu, Termosemineu ( semineu centrala ) Cos de Fum sau Soba de la noi, va asiguram TRANSPORTUL GRATUIT pana la locuinta dvs.!

Avem intotdeauna in stoc sute de produse ( focare de semineu , termoseminee, usi de semineu, sobe, grile, materiale izolatoare, accesorii, cosuri de fum, seminee ) astfel incat livrarea catre dvs. se poate realiza in 24 - 48 ore de la lansarea comenzii.

SEMINEUL TAU E LA NOI :

Puteti opta sa construiti semineul cu noi, suntem aici pentru dumneavoastra,
pentru cei care doresc sisteme de incalzire fiabile, cosuri de fum sigure sau construirea unui SEMINEU trainic, de care sa se poata bucura si generatiile urmatoare.

Noi facem TOT, dvs. doar puneti pe foc si va bucurati de caldura si confort !