DESPRE NOI :

Cu o experienta din 2005 in domeniu si echipa  de profesionisti, asiguram servicii de calitate, consultanta tehnica de specialitate si servicii de montaj  SEMINEE si sisteme de incalzire  in  judetul Bacau, in  orasele si judetele invecinate  dar si in oricare  judet din tara.

 Suntem preocupati in permanenta ca produsele noastre sa atinga  standarde inalte de calitate si sa ofere  SIGURANTA MAXIMA  clientilor nostri. Dispunem de personal, care ofera servicii profesionale, ce a dobandit in timp o mare experienta, atat din  teren cat si de la cursurile de perfectionare la care participam  periodic,  asiguram astfel servicii de calitate ca montaj, instalare si logistica.

SERVICIILE NOASTRE :

- montam, construim seminee simple traditionale; in functie de preferintele clientilor realizam finisaje rustice, clasice sau moderne ce pot incorpora focare cu lemne sau peleti, termofocare, focare cu gaz, focare cu bioetanol sau focare electrice.

- montam seminee cu distributie de aer cald in mai multe incaperi,

- instalam  termoseminee ( seminee tip centrala termica ) , termosobe

- montam, racordam, sobe,  

- cosuri de fum profesionale

- comercializam o gama diversificata de focare de semineu, termofocare, sobe, cosuri de fum, seminee electrice, bioseminee, materiale si accesorii de calitate, la preturi de importator.

ALTI  MESERIASI :

In cazul in care  aveti déjà o echipa de meseriasi care sa  va realizeze montajul, puteti achizitiona doar materialele, accesoriile  pt.  constructie de la noi.

Pentru siguranta  familiei si locuintei dvs., va recomandam sa utilizati doar materiale si accesorii de calitate si personal calificat  pentru serviciile de montaj .

PRODUSELE NOASTRE:

Componentele folosite in constructia semineelor, cum ar fi focarele de semineu, termosemineele sau sobele, sunt produse de fabrici cu renume si experienta  in domeniu din toata Europa, ce functioneaza la parametrii corespunzatori normelor in vigoare si beneficiaza de 5 ani GARANTIE .

Daca cumumparati un Semineu, Focar de Semineu, Termosemineu (  semineu centrala ) Cos de Fum sau Soba de la noi, va asiguram  TRANSPORTUL GRATUIT pana la locuinta dvs.!

Avem intotdeauna in stoc sute de produse ( focare de semineu , termoseminee, usi de semineu, sobe, grile, materiale izolatoare, accesorii, cosuri de fum, seminee ) astfel incat livrarea catre dvs. se poate realiza in 24 - 48 ore de la lansarea comenzii. Plata produselor se poate realize cash  la  livrare sau  prin banca.

PRET, CALITATE, RANDAMENT, SIGURANTA:

Dacă va lasati îndrumati de un specialist şi respectati indicaţiile tehnice ale acestuia, Semineul, Termosemineul, sau orice sistem de incalzire ales de  dvs. poate fi exact aşa cum va doriti, va avea un randament ridicat, familia si locuinta dvs. va fi in siguranta iar costurile vor fi mult reduse în comparaţie cu alte surse de încălzire.

Fiabilitatea produselor noastre si raportul calitate-pret,  fiind unul corect,  ne-a adus increderea clientilor nostri atat din judetul Bacau cat si din celelalte judete in care au fost executate lucrari.

 SEMINEUL TAU E LA NOI :

Puteti opta sa va construiti semineul cu noi.  Suntem aici, suntem in domeniu pentru dumneavoastra,
pentru cei care doresc sisteme de incalzire fiabile, cosuri de fum sigure  sau construirea unui SEMINEU trainic de care să se poată bucura și generațiile următoare.

Noi facem tot, rămâne doar să puneti pe foc !