DESPRE NOI   |   CONTACT   |   PRODUSE   |   PORTOFOLIU   |   TEHNOLOGIE SI FUNCTIONARE    
 
CATALOG SEMINEE - PRETURI
PROMOTII
FOCARE SEMINEE PE LEMNE
TERMOSEMINEE / SEMINEE TIP CENTRALA
MODELE SEMINEE
GRILE SEMINEE
BIOSEMINEE
COSURI DE FUM
USI SEMINEE / SOBE
SEMINEE ELECTRICE
FOCARE PE GAZ
SOBE CU LEMNE
SOBE CENTRALA TERMICA CU LEMNE
SOBE CU PELETI
SOBE CENTRALA TERMICA CU PELETI
ACCESORII
BURLANE METALICE SI COTURI
MATERIALE MONTAJ
STICLA TERMOREZISTENTA
RECUPERATOARE
PANOURI SOLARE
   

Termoseminee Bacau

Din punct de vedere istoric, semineele au fost utilizate pentru incalzirea unei locuinte, a gatitului si a apei de incalzire pentru rufe si pentru uz casnic. Focul este gazduit intr-un loc special, un cos de fum sau un alt canal permite evacuarea fumului. Un semineu poate avea urmatoarele: o fundatie, o vatra, un focar, un capac; o usa pentru a curata cosul de fum (folosita in semineele de bucatarie), un gratar, o captuseala, o camera de fum si alte elemente specifice.

Pe exterior exista adesea o coroana de caramida coroborata, in care bucatile de caramida actioneaza ca un curs de scurgere pentru a mentine apa de ploaie in zidul exterior. Un capac, un suport sau o captuseala servesc la mentinerea apelor de ploaie din exteriorul cosului de fum; ploaia in cosul de fum este o problema mult mai mare in cosurile de captusire cu gresie sau captuseala metalica impenetrabile comparativ cu hornul traditional de zidarie, care respinge toata ploaia chiar si atunci cand este foarte violenta pentru a nu intra in semineu. Unele cosuri au un dispozitiv de oprire de scantei incorporat in coroana sau in capac.

Semineele fabricate sunt realizate cu cutii de tabla sau sticla. Semineele electrice pot fi inlocuitoare pentru lemne sau gaze sau pot fi modernizate cu insertii de bord sau cu focuri de artificii electrice.

Cateva tipuri sunt, seminee electrice montate pe perete, sobe electrice cu semineu, seminee electrice mantel si seminee fixe sau libere in picioare.

Semineele din zidarie si prefabricate pot fi alimentate de surse de combustibil din lemn, gaze naturale, biomasa si propan. Semineele fara vapori (seminee / camere de ventilatie) sunt alimentate fie de gel, propan lichid, gaz imbuteliat sau gaz natural. Acestea trebuie sa fie dimensionate corespunzator in zona care trebuie incalzita. Exista, de asemenea, probleme de control al calitatii aerului datorita cantitatii de umiditate pe care o elibereaza in aerul din camera, iar senzorii de oxigen si senzorii de monoxid de carbon sunt esentiale pentru siguranta. Semineele directe de aerisire sunt alimentate fie de propan lichid, fie de gaz natural. Acestea sunt complet etansate de zona care este incalzita si aerisesc toate gazele de esapament la exteriorul structurii.

 
     
  Seminee Bacau   |   Seminee Iasi   |   Seminee Brasov   |   Seminee Neamt   |   Seminee Vrancea   |   Termoseminee Bacau   |   Termoseminee Neamt